Wanneer u extensions wilt hebben, moet uw bovenlaag minimaal 10/12 cm zijn. Er moet namelijk genoeg haar over de extensions heen kunnen vallen zodat de waxjes niet meer zichtbaar zijn. Met de extensions van het werk ik met het merk SoCap.

Als u extensions wilt laten zetten komt u eerst een keer langs om de kleur van de extensions te bepalen. De tweede afspraak zal ongeveer een week later plaatsvinden en dan zullen de extensions geplaats worden. Na de 1e afspraak zal ik u vragen om alvast een aanbetaling te doen voor de extensions. De hoeveelheid extensions die u nodig heeft hang af van de dikte van uw haar. Dit zal ik dus beoordelen tijdens de 1e afspraak.

Voor een totale verlening zult u gemiddeld ongeveer de volgende hoeveelheden extensions nodig hebben:

  • dun haar:             100 extensions
  • normaal haar:     125 extensions
  • dik haar:               150 extensions

Voor een volumebehandeling zult u gemiddeld ongeveer de volgende hoeveelheden extensions nodig hebben:

  • dun haar:              50 extensions
  • normaal haar:      60 extensions
  • dik haar:                70 extensions

Gemiddeld kunnen extensions 3 a 4 maanden blijven zitten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u de extension goed verzorgd. U moet ervoor zorgen dat u de juiste verzorgingsproducten gebruikt. Gebruik bijvoorbeeld nooit producten waar olie, alcohol of fruiten inzitten. Hierdoor zullen de waxjes eerder loslaten. Daarnaast kan u het beste elke dag met u handen controleren of de extensions niet aan elkaar vast gaan zitten. Is dit wel het geval dan kunt u ze van elkaar loshalen.

Ook heeft u een speciale extensionborstel nodig om u haar elke dag mee te borstelen. U kunt uw extensions verder net zo behandelen als uw eigen haar. U kunt het gewoon fohnen en stijlen, maar let er wel op dat u de waxjes niet te heet laat worden. Hierdoor kunnen de waxjes smelten en eerder loslaten. Het haar kan ook geverfd worden, maar wees hier wel voorzichtig mee. Ik adviseer de verf eerst op 1 plukje uit te proberen om te zien hoe de verf uitpakt. Extensions zijn natuurlijk bewerkt haar, dus dit kan altijd anders uitpakken dan je in gedachte hebt.

Als laatste moet u er altijd op letten dat u uw haar goed uitspoelt na het wassen. Ook is het belangrijk dat u de bondingen goed droogfohnt en niet met nat haar gaat slapen. De bondingen kunnen anders wit uitslaan. Speciale verzorgingsproducten en een speciale extensionsborstel kunt u bij mij in de salon aanschaffen.

Prijzen extensions    (inclusief)

Wilt u extensions laten verwijderen, dan kunt u hier ook voor bij mij terecht. De kosten hiervoor bedragen 0,40 per plukje.