Ook wij vinden het heel fijn dat we na een periode van bijna 2 maanden het werk weer mogen oppakken. Omdat wij dit zo veilig mogelijk willen doen, houden we ons strikt aan de RIVM richtlijnen  en volgen we de protocollen die vanuit onze brancheorganisaties naar voren zijn gekomen.

Wij zullen in de salon de volgende afspraken hanteren:

– Houd 1,5 meter afstand  (van elkaar en als je niet behandeld wordt van de kapper/masseur).
– Kom max. 5 minuten van te voren naar de salon, zodat er niet te veel mensen aanwezig zijn.
– Kom alleen, tenzij dit niet anders mogelijk is.
– Bij binnenkomst wast iedereen als eerst de handen. Ook is er desinfectie handgel aanwezig.
– Blijf bij ziekteverschijnselen of koorts thuis, ook als iemand uit het gezin ziek is.
– We groeten elkaar voorlopig zonder aanraking (geen zoenen/handen/knuffelen).
– Betaal zoveel mogelijk contactloos (pinnen/tikkie).

Daarnaast zullen wij er zorg voor dragen dat wij na elke klant alle gebruikte spullen en de salon grondig desinfecteren. Ook gebruiken wij bij iedereen schone (wegwerp) kapmantels en schone (wegwerp) handoeken. Ivm met de Hygiëne zullen er voorlopig geen leesboekjes te gebruiken zijn en bieden wij alleen drinken aan bij langer durende behandelingen.

Het gebruik van een mondkapje is niet verplicht. Wij hebben deze echter wel aangeschaft en wij zullen van te voren met iedere klant bespreken/overleggen of wij dit mondkapje wel of niet tijdens de behandeling zullen gebruiken. Dit zelfde geldt voor handschoenen.

Wilt u zelf gebruik maken van een mondkapje dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt deze zelf meenemen, of bij ons aanschaffen.

Wij hopen samen met u zorg te kunnen dragen voor al het bovenstaande, zodat we op deze manier veilig met elkaar samen kunnen zijn.